Powunity BikeTrax GPS Tracker til Elcykel med Bosch Motor

2.299 kr.

Oplev friheden ved at holde styr på din elcykel med Powunity BikeTrax GPS Tracker. Hold tyvene væk og find din cykel igen hurtigt og nemt.

Køb her

Varenummer (SKU): 6203901429165666 Kategori:

Oplev friheden ved at eje en elcykel uden bekymringer med Powunity BikeTrax GPS Tracker til Elcykel med Bosch Motor. Denne innovative GPS-tracker giver dig mulighed for at spore din elcykel i realtid, uanset hvor du er.

Med Powunity BikeTrax behøver du ikke længere bekymre dig om tyveri. Denne smarte tracker er diskret monteret inde i din elcykel, så tyven ikke engang vil vide, at den er der. Men du vil være i fuld kontrol. BikeTrax-app’en, som er gratis at downloade til både Android og iOS, giver dig mulighed for at spore din elcykel nøjagtigt og hurtigt.

Med BikeTrax-app’en kan du nemt se din elcykels præcise placering på et kort, så du kan følge den i realtid. Du kan også sætte virtuelle hegn op, så du får besked, hvis din elcykel forlader et bestemt område. Med den indbyggede historikfunktion kan du endda se, hvor din elcykel har været på tidligere ture.

Denne GPS-tracker er specielt designet til elcykler med Bosch-motorer og er nem at installere. Du får ikke kun en vigtig sikkerhedsfunktion, men også et uvurderligt redskab til at holde øje med din elcykel og altid være tryg ved dens sikkerhed.

Så glem bekymringerne og giv dig selv og din elcykel den bedste beskyttelse med Powunity BikeTrax GPS Tracker til Elcykel med Bosch Motor. Tag kontrol over din elcykels sikkerhed og nyd en problemfri og inspirerende cykeloplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Powunity BikeTrax GPS Tracker til Elcykel med Bosch Motor”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.