Tilbud!

Cannondale Mavaro Neo 4 Low StepThru Elcykel

Original price was: 29.999 kr..Current price is: 25.998 kr..

Oplev friheden ved elektrisk cykling med Cannondale Mavaro Neo 4 – din pålidelige partner til hurtig transport og elegant pendling. Kvalitet og stil i en perfekt pakke.

Køb her

Varenummer (SKU): 7181400198821028 Kategori:

Produktnavn: Cannondale Mavaro Neo 4 Low StepThru Elcykel
Pris: 29.999,00 DKK

Opdag friheden og bekvemmeligheden ved at cykle med Cannondale Mavaro Neo 4 Low StepThru elcyklen. Denne elcykel er ikke blot en transportform, det er en livsstil. Med sit stilfulde design og avancerede teknologi tilbyder den enestående komfort og performance, der gør cykling til en ren fornøjelse.

Mavaro Neo 4 er bygget på en SmartForm C2 Alloy-ramme med lav indstigning, hvilket gør det nemt at komme på og af cyklen. Den integrerede 625Wh batteri i downtuben giver dig lang rækkevidde og pålidelig kraft til at tackle enhver tur, uanset længden.

Med en kraftfuld og lydsvag Bosch Performance Line CX motor vil du opleve en jævn og effektiv trækkraft, der føles naturlig og ubesværet. Uanset om du pendler gennem byen eller udforsker naturstier, vil denne elcykel give dig den ekstra boost, du har brug for, når du har brug for det.

Komfort er en prioritet med Mavaro Neo 4. Den justerbare frempind og ergonomiske komponenter sikrer, at din køreposition altid er behagelig og giver minimal belastning på kroppen. Med Shimano Deore 10-speed gearsystem kan du nemt finjustere din hastighed og køre stil, mens de kraftfulde hydrauliske skivebremser sørger for pålidelig og præcis bremsekraft.

Udforsk verden omkring dig med stil og selvtillid på Cannondale Mavaro Neo 4 elcyklen. Tag dine cykeloplevelser til næste niveau og oplev, hvor langt du kan komme med den perfekte kombination af design, komfort og ydeevne. Gør hver cykeltur til en spændende eventyr og lad Mavaro Neo 4 være din pålidelige følgesvend på vejen mod nye destinationer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cannondale Mavaro Neo 4 Low StepThru Elcykel”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.